Pelerinajele sunt adevarate calatorii spirituale care ne ajuta sa intelegem anumite lucruri si chiar sa ne schimbam conceptia despre viata.

Agentia GMA Premier Tour va pune la dispozitie oferte de pelerinaje in cele mai spirituale locuri ale lumii. Organizam plecari cu avionul sau autocarul si ne asiguram ca ofertele noastre sa fie intotdeauna la inaltimea asteptarilor turistilor.

Organizam pelerinaje pe meleaguri romanesti de o zi sau mai multe zile, la biserici si manastiri foarte solicitate si cunoscute de catre turisti. De asemenea agentia noastra va pune la dispozitie ghid insotitor/ preot si va ofera posibilitatea de a achita cash, card sau cu tichete de vacanta.

Dintre  cele mai solicitate pelerinaje in tara amintim: Manastirea Prislop cu vizita la Mormantul Pr. Arsenie Boca, Manastirea Sambata de Sus, Manastirea Caraiman, Manastirea Lainici, Manastirea Varatec, Manastirea Rohia, Manastirile Moldovita si Sucevita, etc.

De asemenea organizam pelerinaje in Grecia cu vizita la moastele sf. Spiridon,  Sfantul Dimitrie Izvoratorul de Mir, Complexul Monastic Meteora, Manastirea Sf. Gherasim si nu numai.

Pelerinajul in Tara Sfanta, un pelerinaj de suflet , pe care il recomandam cu mare drag si care reprezinta o oportunitate de a patrunde in istoria religiilor lumii si de a descoperi locul de temelie al acestora.

Din dorinta de a vizita Tara Sfanta, unii crestini aleg sa mearga in pelerinaj in perioada unor anumite sarbatori crestine sau intr-o perioada in care vremea nu este atat de calduroasa. Calatorind pe acest taram biblic vizitam Bethleemul, locul unde s-a nascut Iisus, Biserica Buna Vestire, Grota Laptelui, Biserica Sfantului Mormant, Golgota, Muntele Maslinilor, Drumul Crucii sau Via Dolorosa cu cele 14 opriri, Manastirea Hozeva, Raul Iordan si multe alte obiective cu insemnatate istorica si religioasa.

In esenta prin pelerinaj intelegem ca este o calatorie spirituala, individuala , ce are ca destinatie un loc sfant  si cinstirea acestuia.

In concluzie scopul pelerinajului este acela de a ne imbogati viata spirituala, de a aduce pace si schimbare in bine in viata noastra si mai ales de a imbunatati relatia noastra cu Dumnezeu.

Principalele motive pentru care oamenii aleg sa mearga in pelerinaj sunt: dorinta de a ajunge la locurile sfinte si de a atinge moastele sfintilor, de a se ruga, de a-si intensifica credinta si iubirea in Dumnezeu, dorinta de a primi ajutor in momentele de cumpana, dorinta de a multumi.

Calatorii pentru suflet

Pelerinaje Interne si Internationale

Pelerinaj la Muntele Athos 6 zile/5 nopti-Tarif 330 euro/pers

PROGRAM DESTINAT EXCLUSIV DOMNILOR TARIF: 330 EURO/PERS AVANS: 150 EURO/PERS PLECARI: 11.10; 18.10; 25.10; 08.11; 15.11 Tariful include: -transport cu
08.11, 11.10, 15.11, 25.10
6 zile

Pelerinaj in Grecia de hramul Sf. Nectarie (autocar)-Tarif 269 euro/pers

Itinerariu: Sofia - Rilla - Evia - Kato Xenia - Atena - Eghina - Nea Makri - Meteora
07.11
5 zile

Pelerinaj la Manastirea Dervent

Manastirea Dervent este cunoscuta in randul credinciosilor prin crucile de piatra facatoare de minuni si izvorul cu apa tamaduitoare, alină
27.11
Pelerinaj, 1 zi