7 zile
Durata
Emiratele Arabe Unite
Locatia

TARIF  de la 499 euro/persoana

PLECARI: 30.08; 20.09; 11.10; 01.11; 22.11

Plecarea spre Emiratele Arabe Unite

Plecarea din București și întâlnirea la sosire cu ghidul în aeroport. Transferul la hotelul din Dubai pentru check-in unde veți fi cazați pentru următoarele 4 nopți.

 

Timp liber + Safari în deșert cu cina inclusă (opțional)

Mic-dejun. Veți avea timp liber la dispoziție, iar după-amiază puteți participa la excursia opțională Safari în deșert (cina inclusă). Veţi străbate dunele de nisip cu ajutorul unor jeep-uri pentru a ajunge în campingul nostru beduin decorat special pentru a crea atmosfera tipic arabă. Aici veți avea ocazia să călăriţi cămile, să vă pictați cu henna, să purtați haine locale şi să admiraţi dansuri specifice arăbeşti. În acest decor perfect cina servită sub stele va fi un grătar delicios. Cazare la acelaşi hotel din Dubai.

 

Explorat­i Dubaiul Tradițional (inclus) +  Dubaiul modern (inclus) + Burj Khalifa (optional)

Mic-dejun la hotel. Plimbare prin Dubai traditional, un oraș­ care impresionează la fiecare colț și evidențiază cu mult lux combinația de vechi-nou. Este fără nici un dubiu destinația cea mai dorită din Orientul Mijlociu. Dubai este un oraș care a luat naștere din deșert și impresionează din plin coasta Golfului Persic. Drumul nostru ne poartă către cartierul vechi Bastakia, unde veți admira casele cu turn pentru vânt, construite de localnici . Acestea reflectă modul în care oamenii procedau înainte de inventarea aerului condiționat: turnurile captau adierile vântului și astfel atmosfera locuinței era una răcoroasă. Mai apoi ne vom opri la Fort-ul Al Fahidi. Aici regăsim și muzeul din Dubai care păstrează trecutul orașului, împreună cu toate etapele dezvoltării sale. Vom continua excursia cu o Abră – barcă tradițională, pentru a traversa pe partea nouă a orașului, unde vom vizita magazine de bijuterii. Dubai modern. Pentru a înțelege evoluția Dubaiului, vom face o călătorie unde vom descoperi societatea și tehnologia care înconjoară acest însorit oraș futurist. Începem cu Dubai Marina – un oraș-canal, construit pe țărmul Golfulului Arabic. Opțional vă puteți bucura de vederea impresionantă din cea mai înalta cladire din lume – Burj Kalifa (urcați la etajul 124 al cladirii) sau de o plimbare în Dubai Mall Se înnopteaza în Dubai.

 

Tur de oraș Abu Dhabi* (opțional) + Cina pe croazieră (opțional)

Mic-dejun. Veţi pleca către Abu Dhabi, capitala Emiratelor Arabe Unite și reședința Consiliului Național Federal. Drumul până în Abu Dhabi va dura mai puțin de o oră și jumătate și veți trece prin Jebel Ali, cel mai mare port din lume. Veți vizita grandioasa Moschee Albă sau Moscheea Șeicului Zayed, care este considerată una dintre cele mai mari din lume. În continuare veți vedea Cannon Square, unde se organizează spectacole inspirate din obiceiurile țării. Apoi veţi merge de-a lungul falezei Corniche pentru a  ajunge în Heritage Village, special conceput de Sheikh Zayed Bin Sultan Al Nahyan ca amintire a trecutului pentru tânăra generație. Apoi vom trece pe lângă hotelul Emirates Palace, unul dintre cele mai scumpe hoteluri din lume. Cazare la acelaşi hotel din Dubai. Seara veți avea ocazia să participați la cina pe croazieră. O seară romantică vă aşteaptă pe una dintre bărcile tradiţionale arabe – dhow.Veţi fi întâmpinaţi de ospitalitatea arabilor şi răsfăţaţi cu o varietate de mâncăruri delicioase în timp ce veţi admira superba privelişte a oraşului Dubai pe timp de noapte.

*In functie de conditiile de intrare, se poate oferi o alta excursie in schimb

 

Turul orașelor Sharjah și Ajman (inclus) și transfer la hotel pe plaja din Ras al Khaimah

După micul dejun, vom face check-out de la hotelul nostru și vom continua spre Sharjah – un oraș tradițional plin de fructe, plin de artefacte fascinante la fiecare colț. Pe drum vă vom oferi, de asemenea, șansa de a vedea piața pentru covoare și produse din piele. Bucurați-vă de amestecul de case restaurate cu o arhitectură autentică cu pereți de corali de mare; veți putea admira o varietate nesfârșită de artefacte – combinate pentru a da un adevărat sentiment mistic. Aceste impresii calde sunt ilustrate în muzeele și galeriile din abundență in Sharjah, cunoscută sub numele de capitala culturală a Emiratelor Arabe Unite, precum și în Ajman, cu noul său renumit Fort Ajman. Ne continuăm drumul spre Ras al Khaimah, unde va fi cazarea în următoarele doua nopți.

 

Timp liber

Puteți dedica această zi exclusiv pentru relaxare la plajă sau puteți participa la excursiile opționale prezentate de către ghizii noștri locali.

 

Întoarcerea în București

În funcție de ora zborului, se face transferul și autocarul vă va conduce la aeroport pentru călătoria de întoarcere spre București.

* Programul circuitului poate suferi modificări în funcție de ora de plecare, de evenimentele locale sau de orice alte circumstanțe externe. Exemple hoteluri (denumirea hotelurilor este informativă şi poate suferi modificări): Dubai – Hotel Hiton Garden Inn Muraquabat 4* sau similar, Ras Al Khaimah – Hotel Hampton by Hilton Marjan Island 4* sau similar

Acte necesare:
Pașaport valabil minim 6 luni de la data întoarcerii. Paşaportul nu trebuie să fie temporar!

Servicii incluse:

 • Zbor dus-întors București-Dubai cu bagaj de cală și de mână
 • Transfer aeroport-hotel-aeroport
 • Ghid vorbitor de limba română
 • Cazare 6 nopti la hotel de 4*:
 • 4 nopți în Dubai;
 • 2 nopți în Ras al Khaimah.
 • Mic dejun în fiecare dimineață tip bufet sau a la carte
 • Transportul la obiectivele turistice menționate în broșură
 • Tur oraș Dubai
 • Tur oraș Sharjah și Ajman

Servicii neincluse:

 • Taxe de aeroport și servicii: 190 €/pers
 • Pachet opționale: 169 €/pers
  • Bilet intrare în Burj Khalifa,
  • Abu Dhabi,
  • Safari deșert + cină
 • Cina la hotel (zilele 2,3 si 6) + cina pe croazieră în ziua 4 (cine tip bufet sau a la carte): 149 €/pers
 • Cina pe croazieră Dubai: 69 €/pers
 • Suprataxă pentru camera single oct-nov: 249 €/pers
 • Suprataxă pentru camera single aug-sept: 179 €/pers
 • Bacșișuri pentru ghizi și șoferi
 • Taxa de turist în Dubai: 15 dirhami/noapte (3€/camera/noapte). Se plătește la hotel.
 • Asistenţă medicală şi bagaje si storno pandemie 1-69 ani: 25 €/pers
 • Asistenţă medicală şi bagaje si storno pandemie 70-99 ani: 31 €/pers

 

Conditii de plata

 • La inscriere se achita un avans minim 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
 • Diferenta se achita cu cel putin 60 de zile inainte de data inceperii excursiei

 

Conditii de anulare

 • 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 60 de zile inainte de plecare
 • 100% penalizare pentru anularea cu 59 – 0 zile inainte de plecare sau no show