1 noapte
Durata
Mamaia
Locatia

Hotelul este situat in partea centrala a statiunii, la 50 m de plaja. Incepand cu anul2019, fostul HOTEL VICTORIA a devenit VICTORIA RESORT, deoarece a fost supus unuiamplu proces de renovare.
Dotari generale: 2 restaurante complet renovate, lobby bar, parcare publicagratuita (in limita locurilor disponibile), loc de joaca pentru copii, internetwi fi gratuit in complex (receptie, restaurante, bar) si pe plaja acestuia,Azzura Beach, 9 etaje, 2 lifturi, xerox, fax la receptie, camera de bagaje lareceptie, bar de zi, aer conditionat in restaurante si hol terase acoperite sio generoasa gradina de vara.
Dotari camere: aer conditionat, TV,minibar, baie cu dus, mocheta, telefon.
Camerele duble (2 persoane) sunt renovate in totalitate, pentru a spori confortul si a satisface dorinte diferite intr-un mod armonios. Spatiile de cazare sunt impartite in camere duble standard si camere duble superioare. Camerele duble standard vor fi cele de la parter pana la etajul 7 inclusiv, iar cele duble superioare se vor regasi de la etajele 8 si 9.
Camerele duble superioare vor avea in plus fata de cele standard usa de acces, tamplaria PVC si gresia si faianta din baie schimbate.
Camerele economy sunt situate la parter si etajul 1, cu balcon, aceleasi dotari ca cele standard, dar au vederea catre zidul cladirii de langa hotel.

Facilitati copii (in camera cu 2 adulti):
2 adulti + 1 copil (0 – 10 anineimpliniti)
– copilulbeneficiaza de gratuitate la cazare si masa fara pat suplimentar, daca solicitapat va achita 50% din pachetul achizitionat de adult.
2 adulti + 1 copil ( 10 -15.99 ani )
– copilul va achita 70% din pachetulachizitionat de adult si beneficiaza de pat suplimentar
2 adulti + 2 copii (1 copil 0 – 10 anineimpliniti si 1 copil 10 -15.99 ani)
– primul copil beneficiaza de gratuitate lacazare si masa, iar al doilea va achita 70% din pachetul achizitionat de adult,cu pat suplimentar.
2 adulti + 2 copii ( 0 – 10 anineimpliniti)
– primul copil beneficiaza de gratuitate lacazare si masa iar al doilea va achita 50% din pachetul achizitionat de adult,cu pat suplimentar.
2 adulti + 2 copii ( 10 – 15.99 ani)
– primulcopil va achita 70% din pachetul achizitionat de adult, cu pat suplimentar, iaral doilea va achita 70% din valoarea mesei, fara pat suplimentar.
A 3-a persoana adulta sau copil peste 16 ani vaachita 100% din valoarea pachetului achizitionat de ceilalti adulti sibeneficiaza de pat suplimentar.
SE ACCEPTA ANIMALE de companie – de talie mica, contra cost, 50 lei/ noapte, cu plata la receptie! Accesul animalelor in restaurant, bar, pe plaja, este strict interzis.

BONUS: 

Turistii care achizitioneaza doar pachete cu mic dejun si demipensiune, in lunile iunie si septembrie, vor avea acces la barul de pe plaja pe tot parcursul zilei!!!
Bauturile incluse vor fi: cafea, suc/ dreaft/ natural/ carbogazos, bere draft, ceai, sangria, limonada.
Intre mese, respectiv in intervalele orare 10:30 – 12:00 si 15:00 – 17:00, turistii vor putea servi snack-uri si fructe de sezon.
Accesul pe plaja privata gratuit. Sezlonguri si umbrele contra cost pentru pachetele cu mic dejun si demipensiune, gratuite pentru pachetele cu all inclusive.