01.12, 16.12
Data
Craiova
Locatia

PRET: 550 LEI/PERS

PLECARE: 01.12; 16.12

Transport: autocar

Ziua 1- Sâmbătă

Plecare din Bucuresti, Piata Universitatii in platoul cu cele 4 statui ora 6.00 dimineata

Prima vizita a zilei va fi la Mănăstirea Brâncoveni din Brancoveni. Mănăstirea Brâncoveni se află în locul care a fost leagănul copilăriei domnitorilor Matei Bararab și Constantin Brâncoveanu (cel sfânt).

Ajungem in Orasul Craiova unde urmeaza tur pietonal centrul istoric unde vom vedea: Parcul Prefecturii, Palatul Administrativ, Fântâna Muzicală, Biserica Sfânta Treime, Clădirea Primăriei, Muzeul de Artă, Teatrul Național.

Urmeaza checkinul la Hotel 3 * in Craiova si ultimul obiectiv al zilei: Târgul de Crăciun din Craiova!

Craiova s-a clasat pe locul 6 în topul celor mai frumoase Târguri de Crăciun din Europa, înaintea unor oraşe celebre şi cu o lungă tradiţie în organizarea sărbătorilor de iarnă, precum Bruxelles, Köln, Praga, Bruges, Moscova, Manchester sau Leipzig„, se arată într-un comunicat al Primăriei Craiova.

Comercianți și artizani de pe tot cuprinsul țării, de la Săpânța, Satu-Mare, din Moldova, de la Cluj-Napoca, din Harghita și Covasna, de la Târgoviște, din Craiova, dar și de la Timișoara, București, Olt sau Brăila, au venit pentru a fi alături de craioveni și nu numai până după Anul nou, ca să le facă sărbătorile mai frumoase.

Ziua 2 – Duminica

Mic dejun la Hotel

Vom incepe ziua cu vizita la Biserica Madona Dudu. Biserica Madona Dudu din Craiova, cunoscută mai ales sub denumirea de Catedrala Maicii Domnului din Craiova, este una dintre cele mai mari biserici ortodoxe din Craiova. Pictura ce imbraca peretii interiori ai bisericii poarta semnatura renumitului zugrav Gheorghe Tatarescu.

Urmeaza o plimbare in Parcul Nicolae Romanescu din Craiova, o capodoperă peisagistică şi una dintre atracţiile din zona Olteniei. Este al treilea ca mărime din Europa şi al doilea ca mărime din România, după Parcul Herăstrău. Are o suprafaţă de 90 de hectare.

Pornim spre Bucuresti cu o ultima oprire la Mânăstirea Dintr-un Lemn este un așezământ monahal din comuna Frâncești, județul Vâlcea, satul Dezrobiți, la cca 25 de kilometri de Râmnicu Vâlcea. Ansamblul monahal este format din Biserica din PiatrăBiserica veche Dintr-un lemnchiliile de maici și Biserica Nouă care poartă hramul Nașterii Maicii Domnului.

De aici pornim spre Bucuresti, unde vom ajunge în functie de trafic.

Prețul pachetului este:

  • Adult = 550 lei/ pers in camera dubla
  • Copil 6-12 ani = 480 lei ( are pat in cam tripla si meniu la masa)
  • Copil peste 12 ani = tarif intreg de adult

* copiii beneficiază de prețuri reduse doar la cazarea în cameră cu doi adulți

Prețul include:

  • 1 x noapte cazare hotel 3* in Craiova
  • 1 x mic dejun la hotel
  • transport autocar / microbuz cu aer condiționat
  • ghid însoțitor atestat pe toată durata excursiei
  • ghidaj la toate obiectivele incluse în program

Prețul nu include:

  • taxele de intrare și de fotografiere la obiectivele din program
  • mesele